top of page

Ljus, Kamera, Action: Kola Productions Ledande Inom Filmproduktion i Dalarna

Avslöja Dalarnas Skönhet Genom Film

Skapar Cinematiska Mästerverk i Sveriges Hjärta

Omgivet av de vackra vyerna i Orsa, står Kola Productions som en kvalitetsgarant i regionens filmproduktion. Med inriktning på att fånga essensen och skönheten i Dalarna är videdikerade till att väcka historier till liv genom våra kamerors objektiv. Med traditionell film och foto samt drönare och inte minst produktioner för VR, AR och XR kan vi ta upplevelsen till höjder du inte anat var möjliga.

info@kolaproductions.se

Tel. +46 (0)70 272 40 88
Dalarna, Sverige

  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn

Avtäcker Dalarnas skönhet genom film

Skapar filmisk skönhet i hjärtat av Sverige

 

Inbäddat i det undersköna landskapet runt Orsa är Kola Productions som ett fyrtorn för kvalitet inom filmproduktion. Vi är specialiserade på att fånga Dalarnas väsen och skönhet  - dedikerade till att ge berättelser liv genom linsen på våra kameror.

Vår Historia: Pionjärer inom Filmproduktion i Dalarna

Ett Arv av Kvalitet och Innovation

Sedan vår början har Kola Productions varit i framkant av filmproduktionen i Dalarna, vävande samman berättelser finner resonans med publiken över hela världen. Vår resa började med en vision att visa upp det rika kulturella arvet och den naturliga skönheten i denna förtrollande region, och idag fortsätter vi att upprätthålla detta arv av kvalitet, upplevelse och innovation.

Tjänster: För att Förverkliga Din Vision

Omfattande Lösningar Skräddarsydda för Dina Behov

På Kola Productions erbjuder vi ett omfattande utbud av tjänster som är utformade för att tillgodose alla dina behov inom filmproduktion. Från konceptutveckling och manusförfattande till fotografering, redigering och efterproduktion, hanterar vi varje aspekt av filmproduktionsprocessen med precision och finess.

Vårt Tillvägagångssätt: Samarbete och Kreativitet

Att Samarbeta Med Dig Varje Steg på Vägen

Vi tror att utmärkt filmproduktion är ett resultat av bra samarbete, och på Kola Productionsvärderar vi inputen och visionen från våra klienter över allt annat. Oavsett om du är en dedikerad entreprenör eller en erfaren branschprofessionell, arbetar vi nära dig för att förverkliga dina idéer, och säkerställer att varje projekt vi tar på oss är en sann reflektion av din vision och passion.

Varför Välja Kola Productions?

Erfarenhet. Expertis. Excellens.
 

• Expertis: Med års erfarenhet inom branschen, besitter vi, kunskapen och expertisen för att leverera exceptionella resultat, varje gång.
 

• Kreativitet: Vi drivs av kreativitet och innovation, och pushar konstant gränserna för traditionell filmproduktion för att skapa visuellt imponerande och emotionellt gripande berättelser.
 

• Kvalitet: Från toppmodern utrustning till banbrytande teknik, sparar vi inte på ansträngningarna för att säkerställa att kvaliteten på vårt arbete överträffar förväntningarna.

Dalarna: En Filmregissörs Paradis

Att Fånga Magin i Sveriges Hjärta

Beläget i Sveriges hjärta erbjuder Dalarna en rikedom av hisnande landskap, charmiga byar och rika kulturella traditioner som bara väntar på att utforskas på film. Från den skimrande ytan på Orsasjön och Siljan till de majestätiska topparna av de svenska bergen, tjänar Dalarnas skönhet som en oändlig källa till inspiration för filmskapare över hela världen.

Att Höja Filmproduktionen med Luftburna Perspektiv

Drönarfilmning:

Att Fånga Dalarna från Nya Höjder

På Kola Productions begränsar vi oss inte till traditionella markbaserade filmningstekniker. Med vår toppmoderna drönarteknik höjer vi filmproduktionen till nya höjder - bokstavligen. Oavsett om det handlar om att fånga vidsträckta luftvyer av Dalarnas hisnande landskap eller att lägga till dynamisk rörelse och perspektiv till din berättelse, ger våra drönare en helt ny dimension till dina projekt.

Intensiva Upplevelser: 
Stig In i VR, AR och XR

180° och 360° Filmning:

Att Transportera Publiken till En Annan Värld

Utöver traditionell filmproduktion specialiserar sig Kola Productions på att skapa intensiva upplevelser genom 180° och 360° filmningar för virtuell verklighet (VR), förstärkt verklighet (AR) och utvidgad verklighet (XR) plattformar. Med vår banbrytande teknik och expertis transporterar vi publiken till en annan värld, vilket gör det möjligt för dem att kliva in i hjärtat av historien och uppleva den som aldrig tidigare.

Ett Passionerat Strävande Efter Excellence

Ett Liten, Familjärt Företag

Drivet av Passion och Kvalitet

Bakom Kola Productions finns ett dynamiskt par - Corina och Marco, en holländsk duo som följde sina drömmar till Dalarna från Holland, och med sig tog de med sig en rikedom av erfarenhet och en delad passion för filmproduktion. Som ett litet, familjärt företag prioriterar vi kvalitet framför kvantitet, och lägger våra hjärtan och själar i varje projekt vi tar på oss. Med oss är du inte bara en uppdragsgivare- du är en del av vår familj, och vi är fast beslutna att överträffa dina förväntningar vid varje steg på vägen.

Kontakta Oss:
låt oss Berätta
Din Historia Tillsammans

Kom i Kontakt Med Kola Productions Idag

Är du redo att förverkliga din vision? Kontakta Kola Productions idag för att lära dig mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig skapa cinematiska mästerverk som fångar och inspirerar publiken över hela världen. Oavsett om du planerar en mindre produktion eller en storskalig långfilm, är vi här för att förverkliga dina drömmar.

bottom of page