top of page

People will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel...

– MAYA ANGELOUSOM

Storytelling till nästa nivå

På Kola Productions har vi varit fascinerade av extended reality (XR) under lång tid. Vi har arbetat med VR- och 3D-projekt sedan 90-talet och byggt upp vår expertis inom detta spännande område. Vi tror att det är ett mer uppslukande sätt att berätta historier på, som låter dig känna berättelsen på riktigt. Den mest fascinerande aspekten av XR är förmågan att kliva in i en annan värld från en sekund till en annan.

 

Det som gör oss glada är att se hur andra njuter av dessa nya upplevelser. XR handlar inte bara om cool teknik för oss - det är en chans att berätta historier på ett unika sätt och se till att ditt innehåll inte bara ses utan också upplevs.

Extended Reality (XR)

Kanske är du redan bekant med termen XR, men om du inte är det, skulle vi vilja förklara det kort och koncist. XR står för Extended Reality, vilket är en term som täcker in virtual reality (VR), augmented reality (AR), immersive video (IV) och mixed reality (MR). Enkelt uttryckt är XR ett paraplybegrepp för teknologier som gör vår verklighet mer intressant. Allt handlar om upplevelser som går utöver vad vi ser i den verkliga världen.

Upplev en värld av XR, VR, AR, MX och VR-video

Inom detta arbetsområde förklaras en hel del termer på engelska och för att ska vara begripligt har vi behållit dessa texter på engelska. Om du behöver mer svensk förklaring om detta, vänligen kontakta oss.

unsplash-sKXZm7cTZMM.jpg
Virtual-Reality_ny.jpg
Augmented-Reality.jpg
Mixed-Reality.jpg
Morgonmöte

Och låt oss prata om XR-alternativen för ditt företag eller din organisation.

Kontakta oss för en fika

info@kolaproductions.se

Tel. +46 (0)70 272 40 88
Dalarna, Sverige

  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
bottom of page