top of page

Välkommen till vårt sätt

att se, samskapa och omfamna

världen.

FOTOGRAFI FILM XR

The way we see, interpret & co-create the world.

Photography_hannas_6.jpg
XR.jpg

Vad vi gör

Hallå där,

Kola Productions är ett dynamiskt produktionsbolag specialiserat på fotografi, film och virtual reality video/XR-produktioner. Vi älskar det vi gör och är starkt engagerade i våra projekt och med våra kunder. Som storytellers brinner vi för konceptualisering och kreativa idéer. Vi arbetar nära våra kunder och ser till att varje projekt skapat med hög kreativitet och god kvalitet. 

 

Vi utgår från Dalarna, Orsa/Mora. Men med det sagt så erbjuder vi våra tjänster över hela Europa.

Nöjda kunder

"Kola Productions har under flera år varit Zornmuseet behjälpliga med fotografering – alltid professionellt och alltid tillmötesgående."

JOHAN CEDERLUND

"Vi har anlitat Kola under många år och är alltid nöjda med resultatet. De har även bra idéer som kunskap, och är experter på specialredigerade bilder. Konstnärer med kameran som verktyg."

LISA KRIGA

"Vi har anlitat Kola Productions vid flera tillfällen. Vi är mycket nöjda med Marco och Corinas professionella sätt. De har öga för det estetiska och man blir alltid trevligt bemött! Rekommenderas verkligen om ni vill ha bra bilder Vi är väldigt nöjda!"

ANETTE SCHÖNBERG

"Svenska Tungdykargruppen valde Kola productions som leverantör av stillbilder, produktion av rekryterings- och reklamfilmer samt hantering av sociala medier. De utmärkta sig för oss i lyhördhet, effektivitet, kreativitet, flexibilitet och levererade till 100 %. Jag kan varmt rekommendera Marco och Corina som leverantör."

GABRIEL ANDERSSON

"Kola Productions har arbetat med InnoEnergy i både konceptuellt foto och evenemangsfotograferingar. Vi är extremt nöjda i båda fallen. Deras arbete är professionellt, kreativt och av hög kvalitet."

JAVIER ARIAS

"Professionella och levererar alltid hög kvalitet."

MARTIN BOGGS

Kola produktions logotype
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn

info@kolaproductions.se

Tel. +46 (0)70 272 40 88
Dalarna, Sverige

bottom of page