top of page

Vilka vi är

Hallå där,

Marco Glijnis, ägare Kola Productions AB

Vi är Marco och Corina Glijnis, partners i både livet och arbetslivet.

Vi lägger ner både hjärta och själ i det vi gör. Vår passion driver oss att skapa effektfulla bilder och filmer som är unika i sitt slag. 

Corina Glijnis-Noom, ägare Kola Productions AB

Vi har arbetat med film och fotografi sedan 1998, det var nämligen då Kola Productions såg ljuset för allra första gången. Vi kommer ursprungligen från Nederländerna, och flyttade till Sverige 2006.

Det var en stor förändring, men det kändes rätt från början. Sverige har blivit vår trygga punkt som dessutom ger oss friheten att resa både i landet och utanför. Hur? Tack vare vår specialanpassade husbil, som fungerar som vårt mysiga hotell och on-the-go kontor. Det är inte bara praktiskt, det håller oss inom budget, gör att vi äter hälsosamt och ger oss en god sömn.

Corina Glijnis-Noom & Marco Glijnis vid deras plåtis och mobila kontor
Corina Glijnis-Noom & Marco Glijnis, fridykning

Förutom film och fotografi så slår våra hjärtan lite extra för havet. Fridykning eller dykning? Ja, det är vår grej! Mat från havet, särskilt med en touch av tång? Räkna med oss. Undervattensvärlden fascinerar oss oändligt. Och precis som i våra personliga liv handlar vårt företag om engagemang för hållbarhet och att aktivt minska vårt koldioxidavtryck. Vi gör förändringar, en åtgärd i taget, för att skapa en positiv inverkan.

Kontakta oss

Kola Productions kontakt

Vi är alltid öppna för en pratstund, så hör av dig om du har ett projekt i åtanke eller bara vill ta en kopp kaffe. Låt oss förvandla dina idéer till något extraordinärt!

––––––––––––––––––––––––––––

Marco Glijnis

marco[at]kolaproductions.se

+46 (0)70-272 40 88

Corina Glijnis-Noom

corina[at]kolaproductions.se

+46 (0)76-811 22 14

info[at]kolaproductions.se

bottom of page