top of page

Kola film

Företag / Industri

SVENSKA

TUNGDYKAGRUPPEN

Rekryteringsfilm dykavdelningen

 

För produktionen av denna rekryteringsfilm valde vi att berätta historien från en av dykarnas synvinklar, för att skapa en, som mycket som möjligt, verklig historia. Vi har lagt stor vikt på båda foto och ljussättning, vilket resulterade i en högkvalitativ film. En film som speglar företagets egen identitet och kvalitet. Ett extra plus i produktion, för oss själva, är att vi har en passion för dykning.

Denna film, och därmed Kola Productions, nominerades till Svenska Designpriset.

Rekryteringsfilm infraavdelningen

 

För produktionen av denna rekryteringsfilm valde vi att berätta historien från två av deras anställdas synvinkel, för att skapa en, som mycket som möjligt, verklig historia. Vi har lagt stor vikt på foto och ljussättningen, vilket resulterade i en högkvalitativ film. En film som speglar känslan hos deras anställda och företagets egen identitet och kvalitet.

PRESSMASTER

Företagsfilm

Pressmaster behövde en film att använda på en mässa. En film film utan berättarröst och där bilderna talar för sig själva. I den här filmen följer vi hela produktionsprocessen av ett avisoleringsverktyg med fokus på människorn bakom processen.

info@kolaproductions.se

Tel. +46 (0)70 272 40 88
Dalarna, Sverige

  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
bottom of page