top of page

Portfolio

Fotografi

Editorial.jpg
Industry.jpg
Portrait.jpg
Music.jpg
Own work.jpg

Vårt fokus inom fotografi spänner över tre områden: Redaktionellt, Porträtt och Företag/industri. Varför just dessa tre? För att vi är supernyfikna, älskar att träffa människor och har en lång historia inom företags- och industrisektorn, vilket ger oss värdefulla insikter om hur det är att arbeta i olika miljöer.

Varför välja oss?

På Kola Productions är vi specialiserade på konsten att berätta genom visuella medier, särskilt på att skapa redaktionellt innehåll för både traditionella tryckta tidningar/tidskrifter och digitala plattformar. Men det som skiljer oss åt, förutom våra tekniska färdigheter, är vårt engagemang för de människor vi arbetar med, historien och resultatet.

 

Det är avgörande för oss att de som är framför vår kamera känner sig bekväma, så att vi kan hjälpa dem att slappna av och få eventuella obehag att försvinna. 

Vår expertis ligger i att arbeta med ljus, förvandla vanliga scener till något extraordinärt. Vi tar inte bara bilder; vi berättar en historia och visar en vision inom både porträtt och företags-/industrifotografering.

info@kolaproductions.se

Tel. +46 (0)70 272 40 88
Dalarna, Sverige

  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
bottom of page