top of page

Kola fotografi

Redaktionella Kundcase

Scania Borlänge, reportage/redaktionell fotografering

SCANIA

I Borlänge träffade vi Gohlam Fitoon på hans arbetsplats, som var som nominerades till Scanias utmärkelse Servicehjälte. Det är sättet för Scania att hylla sina bästa mekaniker. Det var ett sant nöje för oss att träffa Gohlan och göra hans porträtt och actionbilder. En trevlig, intressant, positiv och glad person. Det är det här som gör vårt arbete så intressant  – när vi låter våra bilder tala.

 

Slutanvändning: Onlinepublicering

SVENSKA CELIAKIFÖRBUNDET

Kocken Sara Clarstedt är en fyrabarnsmamma som driver Sveriges största matallergi-blogg.

Hon är själv mamma till allergiska barn och har därför vigt sitt liv åt att förbättra kosten och livet för allergiker. Svenska celiakiförbundet bad oss göra porträtt av Sara och ett reportage från hennes utomhusmatlagning där hon visar sin utsökta specialkost.

 

Vi fotograferade med sjön Siljan i bakgrunden eftersom Rättvik är Saras hemstad.

 

Slutanvändning: Tryckt och onlinepublikation

Svenska celiakiförbundet, kocken Sara Clarstedt, porträttfotografering
Sveaskog, naturvårdsbränning, reportage/redaktionell fotografering

SVEASKOG

Sveaskog bad oss att göra ett reportage i stillbilder och video om deras kontrollerade naturvårdsbränning. Kontrollerade bränder har visat sig öka den biologiska mångfalden och upprätthålla hälsan och hållbarheten i många naturliga livsmiljöer. Ett superintressant uppdrag med fokus på planering, organisation och erfarenhet. Och en spännande upplevelse som fotograf :-)

 

Slutanvändning: Onlinepublicering

MILJÖ & UTVECKLING MAGASIN

Ett reportage i de vidsträckta svenska skogarna tillsammans med en journalist och en expert från skogsbolaget Orsa Besparingsskog. En intressant och vacker dag där vi gjorde ett reportage om biokrediter. Ett ekonomiskt sätt för skogsägare och företag att bevara skogen.

 

Slutanvändning : Tryckt och onlinepublikation

Tidningen Miljö & Utveckling, porträttfotografering Orsa Besparingsskog